VN TV-gids: Feyenoord en PSV hervatten competitie, ook Slot en Ten Hag in actie

Is er voetbal vandaag?
Vandaag om 07:00
Laatste update: om 07:01

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Feyenoord - FC Groningen

Feyenoord hervat de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. De Rotterdammers kunnen zich na gelijke spelen tegen Willem II en Sparta geen puntverlies meer permitteren en dus staat iedereen op scherp. Groningen is met acht punten uit vier duels juist uitstekend begonnen aan het Eredivisie-seizoen en hoopt die stijgende lijn voort te zetten. 

Feyenoord - Groningen begint om 18.30 uur en is live te zien op ESPN 2.

PSV - NEC

PSV is nog foutloos deze competitie en staat met twaalf punten uit vier wedstrijden bovenaan in de Eredivisie. De ploeg van trainer Peter Bosz is echter wel gewaarschuwd, want NEC komt op bezoek in de vijfde speelronde. De Nijmeegse club was vorig seizoen namelijk de enige ploeg die wist te winnen van PSV.

PSV - NEC begint om 16.30 uur en is live te zien op ESPN 3.

Southampton - Manchester United

In Engeland gaat het Manchester United van manager Erik ten Hag op bezoek bij promovendus Southampton. De Engelse grootmacht kent een zeer teleurstellende seizoenstart en staat met drie punten uit drie duels op een tegenvallende veertiende plek. Tegenstander Southampton pakte tot dusver nog geen punt en staat gedeeld laatste op de ranglijst.

Southampton - Manchester United begint om 13.30 uur en is live te zien op Viaplay.

Liverpool - Nottingham Forest

Liverpool is met negen punten uit drie wedstrijden een stuk overtuigender begonnen aan het nieuwe seizoen en hoopt de winstreeks te verlengen. In eigen huis moet er worden afgerekend met Nottingham Forest, dat met vijf punten op een knappe negende plek staat. 

Liverpool - Nottingham Forest begint om 16.00 uur en is live te zien op Viaplay.