Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, ook Benfica

Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Jong AZ - De Graafschap

In de Keuken Kampioen Divisie spelen twee jong teams in speelronde zeven. De Graafschap reist af naar Wijdewormer voor het treffen met Jong AZ. De nummer zeven en de nummer acht van de KKD staan daarmee tegenover elkaar. Het duel begint om 20.00 uur en is live te zien op ESPN 1.

Jong FC Utrecht - Cambuur

De andere wedstrijd in de KKD is het duel van Jong FC Utrecht tegen Cambuur. De ploeg van Henk de Jong had op een betere start gehoopt, want er werd pas één keer gewonnen. In totaal scoorde Cambuur ook pas één keer in de competitie en dus is er werk aan de winkel. Jong FC Utrecht is momenteel de hekkensluiter en dus zal De Jong op drie punten hopen. De volledige wedstrijd is te zien op ESPN 2.

Atalanta - Como

Na een knap gelijkspel voor Atalanta wacht in de competitie op maandagavond een duel met Como. Op Ziggo Sport 1 zal de wedstrijd, die om 20.45 uur begint,  in de Serie A te zien zijn. Como pakte slechts twee punten in vier wedstrijden en is daarmee de nummer negentien. La Dea won tweemaal.

Boavista - Benfica

Zonder Roger Schmidt, maar met Orkün Kökçü won Benfica op bezoek bij Rode Ster Belgrado. In de competitie werd na het ontslag van de Duitser met 4-1 gewonnen en dus is de stemming goed in Portugal. De reis neemt de ploeg ditmaal mee naar Porto waar Boavista speelt. Vorig seizoen boekte de club nog een knappe 3-2 overwinning. Het duel begint 21.15 uur en is op Ziggo Sport 3 te zien.