Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: volop actie in KKD, topclubs starten weer in het buitenland

Vandaag om 06:30
Laatste update: om 06:30

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Keuken Kampioen Divisie

Het is vrijdag en dat betekent dat de elfde speelronde van de Keuken Kampioen Divisie in de avond plaatsvindt. Om 20.00 uur trappen twintig ploegen tegelijk af zoals we gewend zijn en zijn er tien wedstrijden. Kan periodekampioen FC Den Bosch het hoge niveau vasthouden en komt Vitesse uit de onderste regionen? De wedstrijden beginnen allemaal om 20.00 uur en op ESPN is een schakelprogramma. Op de volgende programma's zijn wedstrijden apart te bekijken:

ESPN 2: ADO Den Haag - Roda JC
ESPN 3: SC Cambuur - FC Volendam
EPSN 4: Excelsior - MVV Maastricht

Borussia Dortmund - FC Sankt Pauli

Ook de Bundesliga gaat na de interlandperiode weer van start en Dortmund mag meteen aantreden op de vrijdag. De club van Donyell Malen staat slechts zevende en zal proberen de ranglijst te beklimmen tegen laagvlieger Sankt Pauli. De wedstrijd begint om 20:30 uur en wordt uitgezonden op Viaplay.