Feyenoord weet scheidsrechter voor mogelijk kampioensduel tegen Go Ahead Eagles

Arbiter Allard Lindhout fluit de kampioenswedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead
9 mei 2023 om 08:41
Laatste update: 9 mei 2023 om 08:42

De mogelijke kampioenswedstrijd die Feyenoord zondagmiddag speelt tegen Go Ahead Eagles, zal worden geleid door Allard Lindhout. Bij winst op de Deventenaren pakken de Rotterdammers de zestiende landstitel uit de clubgeschiedenis.

Lindhout wordt in De Kuip geassisteerd door Rogier Honig en Dyon Fikkert. De statistieken onder Lindhout beloven in ieder geval niet veel goeds voor Feyenoord. De ploeg van Arne Slot won in het huidige seizoen nog geen enkele wedstrijd die onder zijn leiding stond. Tegen FC Twente werd het bijvoorbeeld gelijk (1-1) en uit bij PSV werd er verloren (4-3). Ook in de beker ging het mis, toen de Stadionclub het in de halve finales opnam tegen Ajax (1-2).

De wedstrijd begint om 16.45 uur. Mocht het Feyenoord niet lukken om van Go Ahead te winnen, dan kan het feest dezelfde avond alsnog losbarsten als PSV vanaf 20.00 uur punten laat liggen tegen Fortuna Sittard. Het gat tussen de nummers een en twee van de Eredivisie bedraagt met nog drie wedstrijden te spelen acht punten.