'PSV en trainer Bosz naderen akkoord: partijen al dagen in gesprek'

'PSV en Bosz naderen akkoord: partijen al dagen in gesprek'
8 juni 2023 om 18:25
Laatste update: 8 juni 2023 om 18:43

De kans is steeds aannemelijker dat Peter Bosz de nieuwe hoofdtrainer van PSV wordt, meldt het Algemeen Dagblad. Volgens de ochtendkrant komen beide partijen stapje bij stapje dichter bij een akkoord.

'Bosz en PSV zijn al dagen in gesprek over een gezamenlijke toekomst en daarbij gaat het volgens betrokkenen om intense gesprekken, met als gezamenlijk doel om komend seizoen kampioen te worden', heeft het AD vernomen van doorgaans goed geïnformeerde bronnen. PSV wil naar verluidt snel stappen ondenemen, omdat de Eindhovenaren op 3 juli al beginnen met de voorbereiding op het voetbalseizoen 2023/2024.

De voormalig oefenmeester van onder meer Ajax en Borussia Dortmund heeft ook andere aanbiedingen gekregen, maar hij lijkt voor een avontuur in Eindhoven te willen gaan. 'De knelpunten die PSV en Bosz in de gesprekken hadden, zaten volgens bronnen vooral op spelersgebied. Bosz zou een aantal garanties hebben gewild om investeringen te kunnen doen om de spelersgroep zo in te richten dat hij vertrouwen heeft in Champions League-kwalificatie en een gooi naar de titel in 2024', aldus het AD.