Update: 'Bosz moet eerst worden benoemd wil PSV écht doorpakken met Pepi'

PSV is dicht bij de komst van Ricardo Pepi
8 juni 2023 om 23:33
Laatste update: 8 juni 2023 om 23:35

Niet Feyenoord, maar PSV lijkt met Ricardo Pepi aan de haal te gaan. Volgens Fabrizio Romano gaan de Eindhovenaren de komende dagen verder in gesprek met FC Augsburg en is er bekend hoe groot de zak geld moet zijn voor de Amerikaan.

De toekomst van Pepi is de laatste dagen één van de gespreksonderwerpen in voetbaltransferland. De Amerikaan keert terug na zijn huurperiode bij FC Groningen terug bij Augsburg, maar wenst om in Nederland te blijven. Feyenoord en PSV zijn de twee clubs die strijden om de spits.

Lang had het er schijn van dat Feyenoord met Pepi aan de haal zou gaan. De Rotterdammers zouden al twee keer hebben geboden op de Amerikaanse spits, die algemeen directeur Dennis te Kloese al te goed kent uit hun gezamenlijke tijd in de Verenigde Staten. Toch lijken de Eindhovenaren nu aan het langste eind te gaan trekken.

Volgens Romano weet PSV wat er moet worden betaald voor Pepi. Dat lijkt de nummer twee van het voorbije Eredivisie-seizoen niet veel te doen aangezien er de komende dagen gesproken gaat worden over de komst van de aanvaller. Hoeveel Augsburg exact voor Pepi verlangt is niet bekend, maar in het verleden kwam hij voor zestien miljoen over van Dallas FC.

Update: Volgens het Eindhovens Dagblad klopt het dat PSV in gesprek is met Augsburg over Pepi. Voordat er een klap op een eventuele deal gegeven kan worden moet de nieuwe trainer, Peter Bosz naar alle waarschijnlijkheid, eerst zijn benoemd.