Simons gaat in op zijn toekomst: 'Zal eerst met de nieuwe trainer en PSV praten'

Xavi Simons, PSV, toekomst Simons
10 juni 2023 om 16:48
Laatste update: 10 juni 2023 om 16:52

Xavi Simons weet nog niet waar zijn toekomst ligt, maar heeft niet de intentie om te vertrekken bij PSV. De creatieveling staat op de radar van menig topclub en kan voor weinig geld worden opgepikt door Paris Saint-Germain.

Simons was afgelopen seizoen de revelatie van de Eredivisie. Bijna eigenhandig zorgde de aanvallende middenvelder er voor dat PSV in de titelrace bleef en de KNVB Beker omhoog mocht houden. "Er is nu duidelijk veel veranderd", vertelt Simons in gesprek met Fabrizio Romano over zijn situatie bij PSV. "Ik heb de nieuwe manager nog niet ontmoet of gesproken. Ik zal met hem en PSV gaan praten, en daarna over mijn toekomst beslissen. Ik ben op de hoogte van de clausule van Paris Saint-Germain om me terug te halen, maar voor zover ik weet hebben zij ook nog geen manager."

De speler van PSV geeft ook aan dat hij niet hoeft te vertrekken bij PSV. "Binnenkort zal ik met mijn familie gaan kijken, maar het zit niet in mijn hoofd om weg te gaan. Ik heb geen verplichtingen naar niemand. Ik ben de gene die de keuze maakt."