'PSV aast op Lang: eerste contact tussen beide partijen heeft al plaatsgevonden'

'PSV aast op Lang: eerste contact tussen beide partijen heeft al plaatsgevonden'

15 juni 2023 om 16:32
Laatste update: 16 juni 2023 om 11:06

PSV hoopt zich deze zomer te gaan versterken met Noa Lang, melden het Eindhovens Dagblad en VI. Naar verluidt hebben de Eindhovenaren verregaande interesse in de ex-Ajacied.

Versterkingen voor de vleugelposities hebben na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke prioriteit gekregen in Eindhoven. 'Lang is daarvoor een serieuze optie. Naar verluidt is er al contact geweest tussen beide partijen. De verwachting is dat er op korte termijn duidelijkheid komt over de haalbaarheid van de transfer', schrijft VI.

Volgens het ED staat Lang open voor een terugkeer naar Nederland. PSV zal wel diep in de buidel moeten tasten voor de Oranje-international. Club Brugge wil namelijk minstens twaalf miljoen euro ontvangen voor de frivole vleugelaanvaller. De ex-Ajacied heeft nog een contract tot medio 2025 in België.

Eerder deze week gaf Lang antwoord op vragen over zijn toekomst in de Eredivisie. "We gaan zien wat het wordt. Eerst zei ik altijd standvastig nee, maar ik ben pas vader geworden, dus daar kijk je ook naar. Misschien over één of twee jaar terugkeren kan geen kwaad. Wat ik bij Club Brugge heb gedaan in drie seizoenen, als ik dat bij Ajax of PSV had gedaan dan had ik nu bij een Europese topclub gezeten. België verkoopt blijkbaar niet zo, terwijl het taaier is dan de Eredivisie", vertelde Lang bij Kick 'T Met van Ziggo Sport.