'PSV en Ajax informeren naar Turks-talent, ook Europese topclubs geïnteresseerd'

Baris Alper Yilmaz, Galatasaray, PSV, Ajax
24 juni 2023 om 12:34
Laatste update: 24 juni 2023 om 13:17

PSV en Ajax zouden interesse hebben in Galatasaray-aanvaller Baris Alper Yilmaz. De Turk brak afgelopen seizoen door, maar een overgang naar Nederland lijkt een lastig verhaal te worden.

Yilmaz brak afgelopen seizoen door bij Galatasaray en kwam in 32 wedstrijden tot acht doelpunten en zes assists. Volgens het Turkse Skorer geniet de Turk interesse van zowel PSV als Ajax, maar ook van SS Lazio en andere Europese topclubs. In Turkije staat de aanvaller te boek als een groot talent waardoor hij de clubs dus voor het uitkiezen heeft. Zijn trainer bij Galatasaray gaf onlangs nog aan dat hij voor komend seizoen een belangrijke rol ziet weggelegd voor Yilmaz waardoor de Turkse topclub hoog in de boom zal zitten.

Zelf lijkt Yilmaz ook goed op zijn plek te zitten en niet bezig te zijn met een transfer. Onlangs verlengde de aanvaller zijn contract tot 2027 en stelde hij erg gelukkig te zijn in Turkije. "Ik ben erg blij. Ik heb mijn contract met nog een jaar verlengd. Ik kwam pas twee jaar geleden en ik draag het Galatasaray-shirt met eer en trots. Ik hoop het shirt nog vele jaren te dragen", vertelde Yilmaz nog bij zijn contractverlenging.