Update: 'Feyenoord heeft 'koopje' Brenet nog altijd in gedachten'

Feyenoord houdt de situatie van Johsua Brenet nog altijd in de gaten
25 juni 2023 om 22:23
Laatste update: 26 juni 2023 om 08:01

Joshua Brenet wordt nog altijd gevolgd door Feyenoord. Volgens 1908 zien de Rotterdammers in de speler van FC Twente nog altijd een interessante versterking.

Afgelopen zomer werd de naam van Brenet al hevig aan Feyenoord gelinkt, maar hij besloot destijds om bij te tekenen bij Twente. De rechtsback ligt nog één jaar vast in Enschede maar heeft zichzelf in de kijker gespeeld van menig topclub, waaronder het Engelse Fulham. Ook de Rotterdammers denken nog altijd voorzichtig aan de komst van de verdediger.

"Die belangstelling blijft staan, hij heeft een zeer goed seizoen gedraaid, ook op data", begint Rutger Vinke, de dragende kracht van 1908 in de podcast van de website. "Hij komt in aanmerking bij een vertrek van Geertruida of Pedersen. Er wordt een vaste basiskracht in hem gezien."

"Het is een wens der gedachte, maar de technische staf is van hem overtuigd en volgens mij is de gehele scouting dat ook", besluit Vinke. Mocht Feyenoord toe willen slaan, dan zal er wel een bedrag moeten worden betaald aan Twente aangezien het contract van Brenet moet worden afgekocht.

Update: De Telegraaf bevestigt de interesse van Feyenoord in Brenet. De krant weet hier aan toe te voegen dat de rechtsback een clausule in zijn contract heeft, waardoor hij voor iets meer dan één miljoen euro kan vertrekken uit Enschede.