'Feyenoord kan flink cashen: RB Leipzig doet tweede bod op Geertruida'

'Feyenoord kan flink cashen: RB Leipzig doet tweede bod op Geertruida'
4 juli 2023 om 16:28
Laatste update: 4 juli 2023 om 16:41

RB Leipzig heeft een tweede bod uitgebracht op Lutsharel Geertruida, meldt het Algemeen Dagblad. Naar verluidt kan Feyenoord de Oranje-international voor een bedrag van zo'n twintig miljoen euro verkopen.

De Duitsers klopten vorige week al aan in Rotterdam-Zuid voor Geertruida. Het openingsbod werd toen direct van tafel geveegd door de directie van Feyenoord. De Rotterdammers zouden de 22-jarige verdediger niet van de hand willen doen.' RB Leipzig, net als Feyenoord komend seizoen verzekerd van een ticket voor de Champions League, hoopt met een verhoogd bod nu toch een transfer te bewerkstelligen', schrijft het AD.

Arne Slot wil zijn sterkhouder ook graag binnenboord houden. Of het tot een transfer komt is dan ook nog 'zeer de vraag'. Feyenoord heeft een sterke onderhandelingspositie. Geertruida ligt nog enkele seizoenen vast in De Kuip en financieel staat de club er sterk voor. Door het vertrek van Orkun Kökcü heeft Feyenoord al de nodige miljoenen binnengehaald waardoor de landskampioen niet happig zal zijn op een vertrek van de verdediger.