'Mbappé en PSG op ramkoers, sterspeler kan hele seizoen op de bank gaan zitten'

'Mbappé en PSG hebben ruzie'
11 juli 2023 om 14:14

De onvrede tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain lijkt voorlopig nog niet opgelost. De Parijse club kan er niet bij dat de aanvaller weigert bij te tekenen en dreigt de speler het komende seizoen op de bank te zetten.

Mbappé en PSG liggen de laatste weken overhoop: de spits loopt zijn laatste contractjaar in en weigert te vertrekken, terwijl de speler ook niet wil bijtekenen. Real Madrid lijkt de hoofdgegadigde om de speler komend seizoen over te nemen en zal dat in de huidige gang van zaken op transfervrije basis doen. PSG wil dat ten koste van alles voorkomen en heeft een ultimatum gesteld tegenover de spits. 

Volgens Le Parisien en RMC Sport is PSG bereid de speler het hele seizoen op de bank te zetten als hij niet van gedachten veranderd. Mbappé lijkt zijn transfervrije status te willen bereiken zodat hij een veel hoger salaris kan eisen bij de Madrilenen, mocht de transfer doorgaan. "PSG kan het spel alleen maar hard spelen en zeggen dat Mbappé het hele seizoen op de bank zit, omdat hij niet wil verlengen", stelt een verslaggever van RMC Sport. Mbappé lijkt echter niet geïntimideerd, waardoor de twee partijen alleen nog maar feller van leer zullen trekken, is de verwachting.