Feyenoord veegt derde bod op Danilo van tafel: "Nee is ook een antwoord, hè"

Feyenoord veegt derde bod op Danilo van tafel
21 juli 2023 om 17:32

Feyenoord gaat ook met het derde bod van Rangers FC op Danilo niet akkoord. De Rotterdammers zijn niet van plan om de Braziliaanse aanvaller deze zomer te laten gaan, vertelt directeur Dennis te Kloese.

Te Kloese gaf eerder al aan dat Santiago Gimenez deze zomer niet zal vertrekken bij Feyenoord en datzelfde lijkt te gelden voor concurrent Danilo. De Braziliaan kwam vorig jaar transfervrij over van Ajax en ligt nog voor drie jaar vast in Rotterdam. "Danilo is ongelooflijk belangrijk bij ons. Als speler, maar bijvoorbeeld ook in de ontwikkeling van Igor Paixao, die zonder de aanwezigheid van Danilo nooit zo ver zijn geweest als dat hij nu is. Bovendien heeft hij nog een driejarig contract bij ons", stelt Te Kloese tegenover het Algemeen Dagblad.

Te Kloese houdt nog een slag om de arm en benadrukt dat enorme aanbiedingen niet te weigeren zijn. De insteek is wel om Danilo nog minstens een jaar te behouden. Het bod van zes miljoen euro dat Rangers voor hem neer heeft gelegd is inmiddels van tafel geveegd. "Nee is ook een antwoord, hè", besluit Te Kloese.