Ivanusec 'gewoon' in de basis bij Zagreb, 'Feyenoord moet gering verschil dichten'

Ivanusec 'gewoon' in de basis bij Zagreb, 'Feyenoord moet gering verschil dichten'

29 juli 2023 om 19:26

Feyenoord-target Luka Ivanusec staat zaterdagavond 'gewoon' in de basis bij zijn huidige club Dinamo Zagreb. De landskampioen van Kroatië neemt het in de competitie op tegen Istra 1961 en doet dat ondanks alle transferperikelen met haar vaste linksbuiten. De Rotterdammers hopen snel op een akkoord, maar dat is er vooralsnog niet.

1908.nl meldt namelijk dat er nog 'een gering verschil te dichten is' tussen beide clubs. De onderhandelingen met Ivanusec zelf zijn ondertussen wel al op gang gekomen, om zodoende snel de deal rond te maken. Feyenoord heeft naar verluidt een bedrag van 8,5 miljoen euro over voor de spelmaker, die daarmee de duurste inkomende transfer in de clubgeschiedenis kan gaan maken.

De Stadionclub is na het vertrek van Oussama Idrissi nog altijd op zoek naar minimaal één aanvallende versterking. Het haalde met Calvin Stengs al een grote aanwinst in huis, maar die lijkt vooral op het aanvallende middenveld te gaan spelen. Naast Ivanusec hoopt Feyenoord binnenkort ook de transfer van Ayase Ueda af te ronden, een Japanse spits van Cercle Brugge. Er zou al een persoonlijk akkoord met hem zijn bereikt.

Afgelopen dinsdag liet Ivanusec zich nog van zijn beste kant zien. In de tweede voorronde van de Champions League maakte hij een hattrick tegen FK Astana.