Luka Ivanusec kan voor vijf seizoenen tekenen bij Feyenoord

'Feyenoord nog altijd druk bezig met Ivanusec: meer contractdetails lekken uit'

31 juli 2023 om 20:44
Laatste update: 31 juli 2023 om 20:51

Feyenoord is nog altijd druk bezig met de komst van Luka Ivanusec en volgens 1908 zijn er meer details over zijn contract bekend. De Kroatisch international wacht naar verluidt meerjarig contract in Rotterdam.

Dat Feyenoord en Dinamo Zagreb momenteel onderhandelen over de transfer van Ivanusec is bekend. De Rotterdammers zagen al twee biedingen afgewezen door de Kroaten, maar hopen met een derde bieding met een vaste som ter waarde van 8.5 miljoen euro beet te hebben. Ook ligt er een meerjarig contract voor hem klaar.

Volgens het doorgaans betrouwbare medium ligt er een contract voor vijf seizoenen klaar voor Ivanusec bij Feyenoord. Wat de linksbuiten in Rotterdam kan gaan verdienen is niet bekend, maar eerder meldde hetzelfde medium dat zijn eisen ‘binnen proportie’ worden geschat.

Het kan nog wel even duren voordat Ivanusec daadwerkelijk in De Kuip belandt. De speler speelt met zijn club Dinamo Zagreb in de voorrondes van de Champions League, waarin komende woensdag de return met Astana op de planning staat. In het vorige duel tegen de club uit Kazachstan kwam Ivanusec drie keer tot scoren.