Update: 'Volgende Engelse club geïnteresseerd in Hartman'

Quilindschy Hartman is op de radar van Burnley verschenen
3 augustus 2023 om 23:53
Laatste update: 3 augustus 2023 om 23:53

Burnley denkt stevig aan het overnemen van Quilindschy Hartman, meldt 1908. De linksback van Feyenoord heeft een Engelse delegatie kunnen bekoren.

Naar verluidt waren er afgelopen zondag scouts van Burnley aanwezig om Hartman te bekijken tegen Benfica. Net als in de gehele voorbereiding liet de 21-jarige verdediger zich ook gelden tegen de Portugezen. Directe tegenstander Ángel Di Maria kwam amper in het spel voor en daarnaast was Hartman ook goed voor een assist bij de goal van Santiago Giménez.

Volgens het doorgaans betrouwbare medium is Burnley nog niet concreet en zal het flink over de brug moeten komen wanneer het Hartman wil contracteren. Feyenoord mikt op een bedrag van boven de twintig miljoen euro voor de Jong Oranje-international, die ook kan verlengen in De Kuip.

Naast Burnley werd Hartman maandag ook gelinkt aan West Ham United. Volgens 1908 klopt de interesse van The Hammers, die nog niet de behoefte voelen om door te pakken.

Update: Volgens 1908 kan Hartman nu nog een Engelse club toevoegen aan het lijstje met geïnteresseerden. Naar verluidt heeft Brighton & Hove Albion FC wel oren naar de linksback. Het verhaal is hetzelfde als voor de eerder genoemde clubs: 'belangstelling, maar nog geen concreet verhaal.'