Klaassen won informatie bij Inter-bekenden: 'Vertelden me alleen positieve dingen'

Davy Klaassen ging te rade bij Denzel Dumfries en Stefan de Vrij over Inter
2 september 2023 om 13:54

Voordat Davy Klaassen zijn tranfser naar Internazionale afrondde kreeg hij advies van Denzel Dumfries en Stefan de Vrij. Dat is één van de onderwerpen die aan bod komt in het eerste interview van de Nederlander in Italië.

Klaassen maakte op de aller laatste dag van de transferwindow zijn transfer naar Inter. Dat doet hij in ieder geval met de nodige doelstellingen. "Ik ben een complete speler, die het team zowel in de aanval als in de verdediging kan helpen. Ik ben hier omdat ik veel prijzen wil winnen", zo begint de aanvallende middenvelder tegenover de clubkanalen van de Italianen.

Met Dumfries en De Vrij treft Klaassen twee bekenden. "Ik heb met ze gesproken. Ze hebben me wat verteld over de club en over het team en ze vertelden me alleen maar positieve dingen", vervolgt Klaassen, die toe was aan wat vernieuwing. "Soms ben je gewoon toe aan een nieuwe omgeving. Ik kan niet wachten om dit nieuwe avontuur te beginnen en om te gaan winnen met Inter", besluit hij.

Na drie jaar Ajax komt er een einde aan zijn tweede periode in Amsterdam. De 30-jarige aanvallende middenvelder vertrok transfervrij naar Milaan.