'Neymar maakt na zeven maanden rentree en staat bij Brazilië in de basis'

'Neymar maakt na zeven maanden rentree en staat bij Brazilië in de basis'

7 september 2023 om 08:41

Neymar speelde zijn laatste wedstrijd zeven maanden geleden, maar lijkt eindelijk weer eens te gaan starten in een wedstrijd. Braziliaanse media melden dat de aanvaller gaat starten in de eerstvolgende wedstrijd van de nationale ploeg. 

Neymar verruilde Paris Saint-Germain deze zomer voor Al Hilal, maar de speler zal nog niet in actie komen voor de Saudi's. De Brazilianen spelen deze week tegen  Bolivia (zaterdag) en staan woensdag tegenover Peru. Het is in de lijn der verwachting dat Neymar in de basis zal starten tegen de Bolivianen, meldt onder meer O Globo.

Er waren de nodige zorgen rondom Neymar, die tijdens het trainingskamp met Brazilië op zijn arm viel. De schade lijkt echter mee te vallen. De aanvaller liep op 19 februari een zware enkelblessure op in het duel met LOSC Lille en is sindsdien druk met revalideren. Neymar arriveerde in 2017 bij PSG voor het recordbedrag van 222 miljoen euro, maar het was na zes jaar genoeg geweest in Parijs. De aanvaller had een slechte band opgebouwd met de achterban en verliet via de achterdeur.