'PSV heeft sterkhouder op tijd fit voor clash met Arsenal: 'Lijkt goed te komen''

18 september 2023 om 21:08

Noa Lang lijkt op tijd fit voor het Champions League-duel van PSV tegen Arsenal. De aanvaller en talisman van de Eindhovenaren viel afgelopen zaterdag nog geblesseerd uit. Volgens Rik Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad, valt het allemaal mee.

Elfrink schrijft op X dat Lang weer heeft getraind bij PSV en dinsdag gewoon met zijn ploeg meegaat naar Londen, waar de eerste Champions League-wedstrijd sinds vijf jaar wacht. 'Lijkt goed te komen. Morgen nog een laatste checkje', zo klinkt het.

Lang werd zaterdag tegen NEC (4-0 winst) vlak na rust in het strafschopgebied naar de grond gehaald door Bart van Rooij. De penalty die daarop volgde, werd benut door Luuk de Jong. Lang had duidelijk last van de tik die hij kreeg en werd daarom vijf minuten later naar de kant gehaald voor Hirving Lozano.

PSV speelt woensdag uit tegen Arsenal. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt in het Emirates Stadium.