'Ajax verwacht dat restant van Klassieker tegen Feyenoord wordt uitgespeeld'

Volgens het Parool verwacht Ajax dat de Klassieker gewoon wordt uitgespeeld
25 september 2023 om 13:41
Laatste update: 25 september 2023 om 18:01

Ondanks het vermeende standpunt van Feyenoord verwacht Ajax dat de Klassieker wordt uitgespeeld, zo meldt het Parool. De Amsterdammers wijzen naar een situatie die zich eerder dit seizoen voordeed in de Keuken Kampioen Divisie.

Zondag ging het akelig mis in de Johan Cruijff ArenA. Bij een 0-3 voorsprong voor Feyenoord gooiden supporters van Ajax vuurwerk op het veld waardoor het duel definitief gestaakt moest worden. De Rotterdammers zouden volgens het Algemeen Dagblad opteren om van de tussenstand de uitslag te maken, mede het overvolle programma van de Amsterdammers.

Volgens het Parool gaat Ajax hier niet in mee. De Amsterdammers wijzen naar het duel tussen Willem II en NAC dat bij een stand van 0-3 in de vijftigste minuut werd gestaakt, waarna het alsnog werd uitgespeeld.

De KNVB wil in ieder geval het liefst maandag nog beslissen wat er met het restant van de wedstrijd gaat gebeuren. Hoe dat eruit gaat zien zal mede te maken hebben met het duel van Ajax tegen FC Volendam, dat woensdag op de planning staat.