Strafschoppen centraal in overwinning van Feyenoord Onder 19 op Atlético Madrid

Feyenoord-jonkies geven goed voorbeeld in aanloop naar clash met Atlético Madrid
4 oktober 2023 om 16:26

De onder-19 van Feyenoord heeft het goede voorbeeld gegeven, door Atlético Madrid in de Youth League te verslaan. Onder leiding van Robin van Persie boekte het de tweede overwinning in de competitie.

Voordat Feyenoord het in de groepsfase van de Champions League op moet nemen tegen Atlético Madrid, hebben de talenten alvast het goede voorbeeld gegeven. In de Youth League werden de Spanjaarden met 1-2 verslagen. Het was een duel waar strafschoppen de hoofdrol hadden.

Vlak voor rust mocht Adrián Niño namens Atléti vanaf elf meter aanleggen en tekende zo voor de openingstreffer. Feyenoord kwam sterk uit de kleedkamer en vocht zich terug. In de 68e mocht het vanaf elf meter voor de gelijkmaker zorgen. Antoni Milambo schoot deze binnen en zo kon Feyenoord op jacht gaan naar de volle buit in de Youth League.

In de laatste officiële minuut van de wedstrijd was het weer raak voor Feyenoord, waar dit keer Jaden Slory het vanaf elf meter mocht proberen. Het toptalent bezweek niet onder de druk en schoot de winnende binnen. Na de eerdere overwinning op Celtic gaat Feyenoord Onder 19 aan kop in Groep E van de Youth League.