Zlatan snapt kritiek van Man United-fans op Glazers niet: 'Veel geld geinvesteerd'

Ibra over Glazer-familie: 'Een herinnering aan de fans, de eigenaars investeren'

6 oktober 2023 om 09:29

Zlatan Ibrahimovic is van mening dat fans van Manchester United niet moeten zeuren over hun eigenaar. De oud-spits vindt de kritiek op de Glazers niet terecht, laat hij weten in gesprek met Piers Morgan.

Te gast bij Piers Morgan Uncensored gaat Ibrahimovic in op de huidige situatie van Manchester United. Fans van de Engelse topclub uiten vaak massaal hun kritiek uit op de eigenaren. Iets wat Ibrahimovic niet terecht vindt. "Ik denk dat er nu in Man Utd, ik weet het niet, een soort demonstraties zijn over de eigenaars om het te verkopen en zo. Maar gewoon een herinnering aan de fans, de eigenaars investeren", aldus Zlatan. "Het is niet zo dat ze niet investeren, omdat ze veel spelers hebben binnengehaald voor een hoog bedrag."

De spits, die tussen 2016 en 2018 in het shirt van United schitterde, meent dat de kritiek van de supporters niet terecht is. "Dus ik denk dat het een beetje verkeerd is om te zeggen dat ze niet doen wat de fans van ze verwachten", vervolgt Ibra. "Maar ik weet ook niet wat de echte reden achter alles is."

In augusuts van dit jaar gingen fans van United nog maar eens massaal de straat op om hun onvrede over de Glazers te uiten.