'Real-directeuren komen bijeen voor Mbappé-plannen én werpen blik op Bayern'

'Real-directeuren komen bijeen voor Mbappé-plannen én werpen blik op Bayern'
19 oktober 2023 om 16:04

De directeuren van Real Madrid zijn langzaam bezig met de selectie van volgend seizoen en hebben nog altijd Kylian Mbappé op het oog. Daarnaast willen De Koninklijke Alphonso Davies losweken bij Bayern München en begint de zoektocht naar een rechtsback. 

Volgens Relevo gaat Real er nog altijd vanuit dat Mbappé zich komende zomer in de Spaanse hoofdstad meldt. Met de mogelijke komst van Mbappé en de komst van de getalenteerde Braziliaan Endrick lijkt de aanval in orde in Madrid. Het zorgenkindje van Real is vooral de rechtsbackpositie, waar de club zich graag wil versterken.

De contracten van Dani Carvajal en Lucas Vazquez lopen binnenkort af en daarom wil de club snel handelen op de backpositie. De club zoekt naar een speler die Carvajal nog niet voorbij is, maar nog jong is en een sterke groei kan inzetten. De favoriet van de scouting is tot dusver Reece James, alleen is de Engelsman de laatste tijd geplaagd door blessures.

Real kan eventueel ook nog rekenen op Vinicius Tobias. De negentienjarige back is op huurbasis actief voor de jeugd van Real en zal in 2024 terugkeren naar Shakhtar Donetsk.