Gimenez loopt met video warm voor CL-debuut: geliefden spreken voicemail in

Santiago Gimenez heeft een video gedeeld op zijn Instagram voor zijn CL-debuut
25 oktober 2023 om 11:36

Wie er nog twijfel over had of Santiago Gimenez vanavond gaat spelen in de Champions League, kan die over boord gooien. De spits van Feyenoord deelt voor hem emotionele video op zijn socials. In de video zie je beelden van hem als kleine jongen en hoor je familie en vrienden zijn voicemail inspreken waarin hem succes en liefde wordt toegewenst.

Afgelopen zaterdag was het nog maar de vraag of Gimenez in actie kon komen tegen SS Lazio. De Mexicaan kreeg een flinke tik op zijn enkel van Vitesse-verdediger Nicolas Isimat-Mirin waardoor hij zich moest laten wisselen, maar lijkt toch fit genoeg om te kunnen spelen. Het wordt zijn debuut in de Champions League, aangezien de eerste twee wedstrijden tegen Celtic en Atlético Madrid aan zijn neus voorbij gingen wegens een schorsing.

"Giménez kan gewoon starten", zei trainer Arne Slot dinsdag nog op de persconferentie. "Hij heeft gisteren gewoon meegetraind en straks trainen we ook nog. Je weet nooit hoe een laatste training verloopt, maar de kwetsuur waarmee hij eruit moest en de pijn die hij daardoor had, is geen argument om hem morgen niet te laten spelen."

Bekijk de video in de storys op het Instagram-kanaal van Gimenez.