Zaakwaarnemer Giménez onthult: 'Die twee teams zijn het dichtst bij zijn komst'

Zaakwaarnemer Giménez onthult: 'Die twee teams zijn het dichtst bij zijn komst'
26 oktober 2023 om 15:26
Laatste update: 26 oktober 2023 om 15:27

Tottenham Hotspur en Real Madrid lopen voorop in de strijd om de handtekening van Feyenoord-spits Santiago Giménez. Dat heeft zijn zaakwaarnemer donderdag bevestigd. De Mexicaanse goalgetter was een dag daarvoor nog goed voor twee goals in het Champions League-duel met Lazio.

Giménez is in het huidige seizoen ontketend bij Feyenoord. De 22-jarige spits wist tot dusver dertien keer te scoren in negen duels in de Eredivisie en liet zich woensdagavond ook gelden op het hoogste Europese niveau. Dat er grote belangstelling vanuit buitenlandse topclubs is, is dus niet gek.

Daardoor zou het zomaar kunnen dat Feyenoord haar goudhaantje in de winter al niet meer kan behouden, mocht er een majestueus bedrag op tafel worden gelegd. Morris Pagniello, de belangenbehartiger van Giménez, gaf alvast een tipje van de sluier. "De twee teams die momenteel het meest dichtbij zijn eventuele komst zijn, zijn Real Madrid en Tottenham Hotspur", vertelt hij, geciteerd door de Tottenham Tiers.

Giménez tekende in de zomer van 2022 een contract tot medio 2027 bij Feyenoord, dat hem destijds overnam van CD Cruz Azul uit zijn geboorteland. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt de Mexicaans international een geschatte waarde van maar liefst veertig miljoen euro.