Slot geeft medische update: 'Heeft vandaag voor het eerst meegetraind met groep'

Slot geeft een medische update voorafgaand aan de wedstrijd tegen Twente
27 oktober 2023 om 15:32

Arne Slot heeft een medische update gegeven over de selectie van Feyenoord. De oefenmeester van de Rotterdammers bespreekt de situatie van Luka Ivanusec, Bart Nieuwkoop en Gernot Trauner.

Feyenoord werkt met een grotendeels fitte selectie toe naar de eredivisiewedstrijd tegen FC Twente. Ondanks de intense wedstrijd zijn de Rotterdammers goed uit de strijd gekomen, zonder spelers die na de wedstrijd geblesseerd zijn geraakt. "Bart Nieuwkoop ging eraf met een blessure, maar hij heeft ook weer een gedeelte meegetraind."

Door de grotendeels fitte selectie zal Slot bepaalde keuzes moeten maken. "Ik heb altijd lastige keuzes doordat we meer spelers hebben die goed genoeg zijn. Maar Ivanusec is niet klaar om te starten", meent Slot. Trauner is op de weg terug, maar is nog niet fit genoeg om bij de wedstrijdselectie te zitten. "Heeft vandaag voor het eerst meegetraind met de groep. Hij gaat niet starten zit waarschijnlijk nog niet bij de selectie, denk ik. We nemen iets meer tijd om hem klaar te stomen", besluit de trainer.

De Rotterdammers wonnen de verhitte wedstrijd tegen Lazio Roma met 3-1. Ivanusec mocht in de 78e minuut invallen.