Vermoedelijke opstellingen PSV en Ajax

Vermoedelijke opstellingen PSV en Ajax: Bosz voert wijzigingen door, Maduro niet

28 oktober 2023 om 12:47

Als PSV en Ajax het zondagmiddag tegen elkaar opnemen in De Topper, staan naar verwachting bijna dezelfde namen als tijdens de Europese wedstrijden van beide teams op het programma. Zo lijkt Hedwiges Maduro vast te houden aan zijn eerste basiself, waar Peter Bosz slechts één wijziging lijkt door te voeren.

In de Champions League speelde PSV afgelopen dinsdag met 1-1 gelijk tegen RC Lens. Het Algemeen Dagblad voorspelt dat Bosz zondag met slechts één wijziging aan De Topper zal starten. Zo lijkt alleen Guus Til boven Malik Tillman te gaan starten. Aan de kant van Ajax zal Maduro volgens het meidum vasthouden aan de elf basisklanten die tegen Brighton met 2-0 ten onder ging. Dat zou betekenen dat de blessure van de uitgevallen Steven Bergwijn mee lijkt te vallen, waar de vraagtekens rond Carlos Forbs en Borna Sosa dus ook wegvallen.

Koploper PSV krijgt zondagmiddag om 14.30 een Ajax dat terug is te vinden op plek zeventien. Mogen de onderstaande vermoedelijke opstellingen kloppen, dan zien we Sergiño Dest en Bergwijn in actie tegen hun oude clubs.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Til, J. Veerman; Bakayoko, L. de Jong, Lozano

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gaaei, Sutalo, Hato, Sosa; Tahirovic, Berghuis, Taylor; Forbs, Brobbey, Bergwijn