Perez ergert zich mateloos tijdens AZ-Ajax: 'Wat wil je hiermee bereiken?'

3 maart 2022 om 21:20
Laatste update: 3 maart 2022 om 21:34

Kenneth Perez heeft zich enorm geërgerd tijdens de eerste helft tussen AZ en Ajax. Volgens de analist van ESPN lag het spel veel te vaak stil vanwege theatraal gedrag van de spelers van beide ploegen. Daarnaast viel het Perez op dat de Alkmaarders zoekende waren in het duel.

Het gedrag van de spelers van AZ en Ajax wekte enorm veel irritatie op bij Perez. "Als ze licht worden geraakt, vallen ze om alsof ze zwaar geblesseerd zijn. Haller, Martins Indi. En de laatste, Martínez. Kom op zeg!"

De actie van Lisandro Martínez zorgde voor een gefrustreerde Perez. De Argentijn ging in een duel met Abouklal veel te makkelijk naar de grond volgens de ex-speler van onder andere Ajax en AZ. "Alles wordt opgenomen, kan teruggekeken worden. Wat wil hij hiermee bereiken? Behalve het zelf krijgen van een gele kaart, wat zeer op zijn plaats zou zijn geweest."

Daarnaast zag de Deen dat de spelers AZ niet goed wisten wat ze moesten doen in de beginfase. "AZ heeft helemaal niets in kunnen brengen. Ik zag drie of vier keer dat er spelers van AZ naar de kant liepen om aan de trainer te vragen wat ze moesten doen", aldus Perez in de rustanalyse.