Kraay jr.: 'Ik neem aan dat Ten Hag Antony gewaarschuwd heeft voor Malacia'

20 maart 2022 om 12:17

De analisten van Goedemorgen Eredivisie van ESPN kijken reikhalzend uit naar de duels tussen Antony en Tyrell Malacia in De Klassieker zondag. Wel denken Kees Kwakman en Hans Kraay jr. dat de Braziliaan moet opletten op zijn gedrag.

"Daar moet hij echt wel in uit gaan kijken", aldus Kwakman. "Het is al een wonder dat dat nog niet mis is gegaan. Het loopt elke keer goed af op een of andere manier. Dat is ook wel wonderlijk. Maar hij zal toch moeten kunnen omgaan met een speler die kort erop zit en vervelend is. Voor Malacia zijn dit soort wedstrijden natuurlijk top. Antony is misschien wel de beste rechtsbuiten."

De analist krijgt bijval van Kraay jr.. "Als ik zo goed zou zijn als Antony, dan zou ik het gewoon een compliment vinden als ze me schoppen", aldus de analist annex verslaggever. "Ik zou overal bij wegblijven, want hij is nu overal bij vertrokken. Ik neem aan dat Erik ten Hag hem gewaarschuwd heeft, want Malacia die gaat er natuurlijk vol op."

Zondagmiddag staat De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord op het programma in de Eredivisie. Ondanks dat Malacia net hersteld is van een lichte blessure, wordt verwacht dat Antony en de linksback van de Rotterdammers beiden in de basis zullen starten.