De Mos: 'Ik verwacht een ontknoping vanjewelste in de competitie'

21 maart 2022 om 20:03

Aad de Mos denkt dat PSV aan het eind van het seizoen met de schaal in de handen staat. De analist was erg onder de indruk van het spel van de Eindhovenaren tegen FC Kopenhagen (0-4) en Fortuna Sittard (5-0) en verwacht een bloedstollende ontknoping in de Eredivisie.

"Dat was misschien wel de beste wedstrijd van PSV onder Schmidt", doelt De Mos op de overtuigende overwinning op FC Kopenhagen in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Ondanks een goede tegenstander, speelde PSV een hele goede wedstrijd. Die lijn hebben ze doorgetrokken tegen Fortuna. Ik verwacht een ontknoping vanjewelste in de competitie.”

De Mos is ervan overtuigd dat PSV de landstitel gaat binnenslepen. "Ze gaan aan het langste eind trekken. Na de interlandperiode volgt een belangrijk weekend. PSV op bezoek bij Twente, moeilijk. Ajax op bezoek bij Groningen, ook moeilijk. Maar mijn gevoel zegt dat PSV aan het einde van de rit met de schaal in handen staat."

Na de interlandbreak zal Roger Schmidt hoogstwaarschijnlijk ook weer kunnen beschikken over André Ramalho. De Mos is van mening dat de Duitse oefenmeester Jordan Teze het beste kan laten staan in het hart van de verdediging. "Ik zou even niet aan de verdediging zitten. Op een gegeven moment komt Ramalho wel aan zijn minuten met blessures en schorsingen. Maar Teze moet nu blijven staan. PSV speelt top nu."