'Ten Hag heeft twee Ajacieden op het oog om mee te nemen naar Manchester'

4 april 2022 om 15:17
Laatste update: 4 april 2022 om 15:22

Erik ten Hag zou Jurriën Timber en Antony mee willen nemen naar Manchester United, zo meldt The Mirror. De Nederlandse oefenmeester heeft de beste papieren om interim-manager Ralf Ragnick volgend seizoen op te volgen bij de Britse grootmacht.

Mocht Ten Hag komend seizoen aan de slag gaan bij Manchester United, zou hij graag een tweetal Ajacieden willen verwelkomen op Old Trafford. Volgens The Mirror zou de oefenmeester van Ajax Timber graag willen aantrekken. De twintigjarige verdediger zou de problemen in de defensie van Manchester United op moeten lossen. Daarnaast zou Antony ook een potentieel doelwit zijn van Ten Hag. Hij zou Marcus Rashford op moeten volgen in Manchester, de 24-jarige Engelsman lijkt de Britse grootmacht aan het eind van dit seizoen namelijk te verlaten.

Ten Hag wordt al weken in verband gebracht met Manchester United. De trainer van Ajax heeft al verschillende gesprekken gevoerd met de beleidsbepalers van de club. Volgens Britse media staat hij er na de eerste ronde in de sollicitatieprocedure het beste op in Manchester. De Tukker zou net iets meer indruk hebben achtergelaten dan Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain). Er zullen nog twee gespreksrondes plaatsvinden, meldt The Telegraph. Wanneer de Ajax-trainer dan weer net zoveel indruk maakt, zal hij kandidaat één worden om volgend seizoen voor de groep te staan in Manchester.