De Mos voorspelt invalbeurt Ihattaren: 'Even PSV een tikkie geven'

17 april 2022 om 14:32

Aad de Mos denkt dat Mohamed Ihattaren zondagavond speeltijd krijgt van Erik ten Hag. De middenvelder is zeer waarschijnlijk opgenomen in de wedstrijdselectie en kan hopen op speelminuten, aldus de oud-trainer en analist. 

De Mos en Hedwiges Maduro spreken over de veelbesproken speler tijdens Goedemorgen Bekerfinale op ESPN. "Ik denk wel dat hij hem gaat brengen als het 2-0 staat", begint De Mos. "Als het hem uitkomt, nog even een tikkie eroverheen."

"Ik vind het wel een beetje raar", vervolgt De Mos. "Ik had bijvoorbeeld een jongen die vanaf nul begonnen is, zoals Ünüvar, een kans gegeven, die zit er nooit bij. Tegen Sparta heb ik naar die lijst zitten kijken. Toen kwamen ze niet eens aan achttien spelers, dus het is nu ook wel makkelijk om hem (Ihattaren) erbij te nemen", besluit De Mos. 

Maduro staat wel versteld van de houding van Ihattaren, die volgens Ten Hag de laatste tijd verbeterd is. "Je denkt toch, je krijgt een kans van Ajax. Van die houding verwacht je dat hij meteen goed is. Tuurlijk moet je hem belonen als dat beter gaat, maar het is toch raar. Blijkbaar is zijn houding dus bij Ajax ook niet goed geweest."