ED: Van Nistelrooy stelt staf samen, Zenden kan rekenen op buitenlandse interesse

4 mei 2022 om 10:05

Ruud van Nistelrooy is druk bezig om zijn staf voor volgend seizoen samen te stellen. Eerder op de woensdag kwam het bericht naar buiten dat de nieuwe hoofdtrainer van PSV niet zal gaan samenwerken met Boudewijn Zenden, omdat hij een aantal van zijn assistenten mee wil nemen naar het vlaggenschip.

Zenden fungeert op dit moment als parttime-assistent en specialistentrainer in Eindhoven, maar daar gaat verandering in komen. Hij vertelde in gesprek met De Telegraaf dat PSV hem heeft laten weten dat hij komend seizoen geen rol zal vervullen in de staf van de hoofdmacht. Volgens het Eindhovens Dagblad kan de voormalig Oranje-international wel rekenen op belangstelling van buitenlandse club. Hij wil op dit moment nog niet aan de slag als hoofdtrainer op het hoogste niveau.

PSV liet eerder al weten dat André Ooijer, Fred Rutten en Javier Rabanal (Willem II) Van Nistelrooy volgend jaar zullen ondersteunen. Volgens het ED gaat de nieuwe hoofdtrainer van PSV ook zijn huidige assistent Tim Wolf meenemen naar het eerste elftal. Zijn andere assistent, Adil Ramzi, is met de Eindhovenaren in gesprek om Van Nistelrooy volgend seizoen op te volgen als trainer van de beloften.