Slecht nieuws voor PSV: zestal mist zinderende titelontknoping in Eredivisie

6 mei 2022 om 10:46

Roger Schmidt heeft voorafgaand aan de kraker tegen Feyenoord een update gegeven over de blessuregevallen bij de Eindhovenaren. Voor zes spelers zit het seizoen erop, waardoor de Duitser moet puzzelen met zijn opstelling voor de belangrijke wedstrijd met PSV.

Phillipp Mwene, Ryan Thomas, Armando Obispo, Olivier Boscagli, Carlos Vinícius en Yorbe Vertessen komen in de resterende drie Eredivisie-wedstrijden van dit seizoen niet meer in actie, zo bevestigt Schmidt na afloop van een PSV-training. Achter de naam van André Ramalho staat nog een vraagteken. Volgens zowel De Telegraaf, het Eindhovens Dagblad als Voetbal International lijkt het duel met de Eindhovenaren ook te vroeg voor hem te komen.

Tegenover de overvolle ziekenboeg bij de Brabanders staat de terugkeer van Noni Madueke en Mario Götze. PSV kijkt met nog drie wedstrijden te gaan aan tegen een achterstand van vier punten op koploper Ajax. Als de Amsterdammers weten te winnen van AZ op zondag en de Eindhovenaren onderuitgaan tegen Feyenoord is de 36ste landstitel een feit.