Belgisch medium weet het zeker: Schreuder heeft zijn koffers al gepakt

11 mei 2022 om 10:59
Laatste update: 11 mei 2022 om 11:26

Alfred Schreuder is volgens het Belgische medium RTBF 'naar alle waarschijnlijkheid' bezig om zijn koffers te pakken naar Ajax. De Nederlander staat pas sinds begin januari bij Club Brugge aan het roer, maar staat toch voor een overstap naar de Amsterdammers.

Met het naderende vertrek van Erik ten Hag naar Manchester United, moet Ajax op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Naar verluidt staat Schreuder bovenaan het verlanglijstje bij de hoofdstedelingen. Met Club Brugge is de broer van PEC Zwolle-trainer Dick in een hevige strijd om het kampioenschap verwikkeld.

'Titel of niet, de Nederlandse coach gaat na het einde van het seizoen naar Ajax', is het medium zeker van de aanstaande overgang. De Amsterdammers betalen een bedrag van anderhalf miljoen euro om Schreuder bij Paars-Zwart los te weken.

Voor Schreuder staat woensdag een belangrijke ontmoeting met Union Saint-Gilloise op het programma. Beide ploegen staan in de strijd om de titel in punten gelijk, waardoor de Vlaamse topclub een gevoelige tik kan uitdelen in de strijd om de titel. Er zijn nog drie duels te spelen in de play-offs.