Kampioen Kessié neemt afscheid van AC Milan: 'Had hier nooit van durven dromen'

27 mei 2022 om 19:12

Franck Kessié heeft via zijn persoonlijke Instagram-pagina zijn afscheid bij AC Milan aangekondigd. De middenvelder vertrekt transfervrij bij de kersverse landskampioen van Italië. Naar alle waarschijnlijkheid zet de Ivoriaan spoedig zijn krabbel onder een verbintenis bij FC Barcelona.

In de post op het sociale medium schrijft Kessié dat hij 'niet had durven dromen om deze geweldige ervaring op deze manier af te sluiten'. 'Een unieke emotie: wij zijn Italiaans kampioen!' In totaal speelde de international vijf jaar in de modestad en kwam daarin tot 223 wedstrijden. Hij werd in 2017 overgenomen van Atalanta Bergamo.

De beresterke controleur op het middenrif is 'trots om het glorieuze shirt te hebben gedragen en deze reis te hebben gedeeld met zijn fantastische teamgenoten!'. "Ik wens Kessié het allerbeste", reageert AC Milan-coach Stefano Pioli. "Hij heeft zichzelf bewezen als een geweldige speler en persoon. Hij heeft altijd een lach op zijn gezicht. Ik hoop dat hij het goed gaat doen in Barcelona, of waar hij dan ook gaat spelen."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Franck Yannick Kessie (@franckkessie)