Lang bedankte voor Feyenoord: 'Iedereen weet welke club in m'n hart zit'

5 december 2023 om 20:10
Laatste update: 5 december 2023 om 20:11

Noa Lang heeft deze zomer bedankt voor Feyenoord. De Oranje-international werd 'via-via' benaderd door de Rotterdammers, maar had geen oren naar een overstap.

In de podcast Pingelaars komt rapper Jack met de onthulling dat Lang benaderd is. "Het was via-via", reageert Lang. "Ik zie mezelf absoluut niet meer in een Feyenoord-shirt. Iedereen weet welke club ik in diep in m’n hart heb zitten", lijkt de aanvaller te doelen op Ajax. "Dan kan ik niet voor Feyenoord spelen. Ik haat Feyenoord niet, ik vind het gewoon een mooie club. Ik ben alleen niet voor Feyenoord."

"Ik heb er geen seconde over nagedacht. Ik heb bedankt en gezegd dat ik geen interesse heb", vervolgt Lang. "Ik heb wel nog tegen Arne gezegd: niks persoonlijks, bel me als je weggaat bij Feyenoord." Lang heeft ook nog een boodschap voor rapper Jack, die fanatiek Feyenoorder is. "Je moet het gewoon accepteren. Jullie staan zeven punten onder ons, ik wil niets anders horen. En jullie gaan onder ons blijven. In mei ga ik je uitnodigen, dan mag je komen op de plattekar.