Naast afwezige Lozano, Lang en Teze nog een twijfelgeval bij PSV voor Heerenveen

6 december 2023 om 13:13
Laatste update: 6 december 2023 om 15:31

PSV zal in de thuiswedstrijd tegen Heerenveen geen beroep kunnen doen op Hirving Lozano, Noa Lang en Jordan Teze. Joey Veerman is nog een twijfelgeval, de beslissing of hij fit genoeg is om te kunnen spelen wordt gemaakt na afloop van de laatste training, zo vertelt Peter Bosz.

Teze moest het veld in de wedstrijd tegen Feyenoord vroegtijdig verlaten na een harde botsing met Quilindschy Hartman. Op maandag onthulde de Oranje-international dat hij zich niets meer kon herinneren van het duel in De Kuip. Daarom zal Teze nog niet deelnemen aan het spel tegen Heerenveen.

Veerman viel afgelopen zondag ook uit met een blessure. De 25-jarige middenvelder werd achttien minuten voor het einde van de wedstrijd vervangen door André Ramalho. Hoewel de blessure van de Volendammer minder ernstig is, kan Bosz geen duidelijkheid geven over zijn beschikbaarheid voor het duel tegen Heerenveen. 

PSV hoopt zijn goede vorm een vervolg te geven in het duel met Heerenveen. De Eindhovenaren hebben de perfecte score weten te halen uit hun veertien Eredivisie-duels. De ploeg van Bosz trapt donderdag om 18.45 uur af tegen de Friezen

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!