Ar'Jany Martha reageert op kritiek van trainer: 'Het is een harde wereld'

26 februari om 23:30

Ar’Jany Martha reageert erg volwassen op de harde kritiek die hij heeft gekregen van John van ’t Schip. De verdediger van Ajax vertelt in gesprek met ESPN hoe hij met deze situatie omgaat en wat zijn toekomstperspectief is. De twintigjarige Ajacied ging maandagavond met Jong Ajax hard onderuit tegen Telstar.

"Het is niet dat ik me extra wil laten zien, ik moet gewoon doen wat ik altijd doe en daar hou ik me gewoon aan", vertelt de jeugdige verdediger. Martha geeft aan niet te veel te praten over de situatie, maar laat toch nog wat los. "Het is gewoon een harde wereld, gewoon accepteren en doorgaan."

De twintigjarige voetballer kreeg onlangs een flinke klap te verwerken. Van 't Schip nam Martha niet op in de selectie voor het Conference League-duel met FK Bodø/Glimt. "We zitten hier bij een profclub, het is geen liefdadigheidsinstelling", vertelde Van 't Schip op de persconferentie. "Je moet presteren en goed spelen, dat lukte hem duidelijk niet. Het gaat er ook om hoe je in het veld staat, dat was niet goed genoeg."