Gejoel en boegeroep: Ten Hag spreekt United-supporters toe na overwinning

15 mei om 23:35

Erik ten Hag zijn speech na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen werd op Old Trafford niet overal gewaardeerd. De Nederlander werd uitgejoeld en uitgefloten, maar ging toch verder. Onder andere stond ook de FA Cup-finale centraal.

"Namens iedereen, de staf, de spelers en mijzelf wil ik jullie allemaal bedanken voor de geweldige support tijdens het seizoen", zegt Ten Hag terwijl duidelijk boegeroep klinkt van de tribunes. "Zoals jullie weten was het geen gemakkelijk seizoen, maar een ding was wel constant en dat was jullie support voor het team. Het seizoen is echter nog niet voorbij. Eerst reizen wij naar Brighton en daarna richting Wembley. Ik beloof jullie dat deze spelers alles zullen geven om die beker te winnen. We bedanken jullie, jullie zijn de beste supporters op de wereld."

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!