Kudus doet het met een omhaal: Ghanees brengt spanning terug in titelstrijd

19 mei om 18:20

Mohammed Kudus heeft op schitterende wijze iets terug gedaan voor West Ham United. De Ghanees scoorde na een mislukte corner met een omhaal. Daarmee bracht hij ook weer spanning terug in de strijd om de Premier League titelstrijd.

In een van de eerste mogelijkheden van The Hammers op bezoek bij Manchester City was Kudus direct trefzeker. De oud-Ajax middenvelder wipte zelf de bal op en schoot op acrobatische wijze raak. Mede dankzij zijn schitterende treffer bracht Kudus ook weer spanning terug. 

Aan de hand van Phil Foden hadden The Citizens een voorsprong van 2-0 op het scorebord gezet. Na tachtig seconden schoot de Engelsman al schitterend raak en niet veel later deed hij hetzelfde. Ditmaal was Foden het eindstation van een schitterende Man City aanval. 

Met een overwinning is Manchester City kampioen van Engeland. Ook Arsenal maakt nog altijd kans, maar dan moet City thuis verliezen van West Ham United. Zelf hebben The Gunners het ook lastig met Everton, want met de rust stond het 1-1. The Toffees kwamen zelfs op voorsprong.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!

  • match.tabs.match
  • match.tabs.setup
  • match.tabs.statistics

match.matchDetails


Datum
zondag 19 mei 2024
Stadion
Etihad Stadium
Aftrap
17:00
Scheidsrechter
Brooks