Enorme spanning in België: Club Brugge komt goed weg door VAR-moment

26 mei om 20:35

Club Brugge is kort voor het einde van de wedstrijd goed weggekomen in de Belgische titelstrijd. Tegen stadsgenoot Cercle Brugge pakte Blauw-Zwart de titel, maar een lang VAR-moment moest er aan te pas komen. Uiteindelijk bleef het 0-0.

Wederom kent de Belgische competitie een geweldig einde. Club Brugge en Union Saint-Gilloise konden beide nog kampioen worden tijdens de laatste speelronde. Daarvoor had Club Brugge één punt nodig bij stadsgenoot Cercle Brugge en die pakte het. Echter was daar een lang VAR-moment voor nodig.

Van dichtbij kopte Leanardo Lopes binnen, maar het was de vraag of de bal over de lijn was of niet. Na lang keken bleek dat wel het geval, maar voor de bal überhaupt werd gekopt was er sprake van een buitenspel-moment. Er moest lang naar gekeken worden, maar het doelpunt werd uiteindelijk toch afgekeurd. 

Doordat de treffer niet doorging bleef de wedstrijd steken op 0-0 en dus pakte Club Brugge de titel. Union Saint-Gilloise was heel dichtbij, maar kwam uiteindelijk toch te kort. Het won zelf met 2-0 van KRC Genk

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!

  • match.tabs.match
  • match.tabs.setup
  • match.tabs.statistics

match.matchDetails


Datum
zondag 26 mei 2024
Stadion
Jan Breydelstadion
Aftrap
18:30
Scheidsrechter
Lardot