Mbappé zet verdediging Luxemburg te kijk: Kolo Muani kopt binnen

5 juni om 21:50

Randal Kolo Muani kreeg het net voor rust voor elkaar om de 1-0 voor Frankrijk tegen de touwen te koppen. Lang brak Les Bleus niet door de verdediging heen, maar in minuut 43 was het toch zo ver. Wie anders dan Kylian Mbappé zorgde voor de assist.

Luxemburg kon niet klagen in het stadion van Metz. De bezoekers kregen zelf een paar kansen en hadden weinig te vrezen van de ploeg van Didier Deschamps. Pas na 43 minuten wist Les Bleus de Luxemburgse muur te doorbreken. Daarmee doet Frankrijk het al beter dan de vorige wedstrijd tegen de voetbaldwerg. In 2017 werd namelijk gelijkgespeeld.

Antoinne Griezmann was voor Kolo Muani nog het dichtste bij een treffer. Zijn poging eindigde op de paal en zo leek de wedstrijd af te stevenen op een 0-0 ruststand. Echter had Mbappé andere ideeën. Hij snelde langs de verdediging en leverde een geweldige voorzet af. Kolo Muani stond geheel vrij en kon makkelijk binnenkoppen.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!