De Vrij over zorgenkindje Oranje: 'Geen probleem, wel een aandachtspunt'

19 juni om 18:20

Stefan de Vrij erkent dat standaardsituaties tegen bij Nederland een mogelijk probleem zijn. De verdediger wilde het niet te groot maken, maar weet ook dat het niet de sterkste kant is van Oranje. Daarom traint de formatie van Ronald Koeman er ook extra op.

"Een probleem wil ik het niet noemen, maar het is wel een aandachtspunt", aldus De Vrij tijdens een persconferentie voorafgaand aan het duel met Frankrijk op vrijdag. "Zeker, omdat de laatste doelpunten die wij tegen hebben gehad uit standaardsituaties kwamen. Aan de andere kant is het de periode ervoor een hele lange tijd ook goed gegaan. Het wordt wel besproken en er wordt ook aandacht aan besteed. Hier en daar wordt dit ook besproken en ook aanpassingen gedaan. We hebben er ook op getraind, alleen niet na de afgelopen wedstrijd."

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!

  • match.tabs.match
  • match.tabs.setup
  • match.tabs.statistics

match.matchDetails


Datum
vrijdag 21 juni 2024
Stadion
Leipzig Stadium
Aftrap
21:00
Scheidsrechter
Taylor