Wie duikt daar opeens op: Neymar gespot tijdens het uitvoeren van een andere baan

28 juni om 10:50

Terwijl Brazilië nog vol in de strijd is voor de Copa América is Neymar met hele andere dingen bezig. De Braziliaan baarde eerder al opzien, maar lijkt een tijdelijke carrière switch te hebben gemaakt. Naast voetballer blijkt hij ook uit de voeten te kunnen als taxichauffeur.

Na het kopen van een shirt langs de weg duiken er weer bijzondere beelden van Neymar op. Een nietsvermoedende klant had online een taxirit geboekt en tot zijn verbazing haalde de Braziliaanse ster hem op. Door de straten van een Amerikaanse stad zocht de buitenspeler naar de bestemming.

De Copa América vindt dit jaar in de Verenigde Staten plaats, maar Neymar behoort niet tot de selectie van de Goddelijke Kanaries. De buitenspeler trok naar Saudi-Arabië, maar raakte daar zwaar geblesseerd. Een kruisbandblessure aan het begin van het seizoen zette een dikke streep door de rekening. De laatste wedstrijd die Neymar speelde was eind september 2023.

Brazilië moet het dus zonder Neymar stellen. Het land kent ook opstartproblemen in de Copa América. Tegen Costa Rica werd met 0-0 gelijkgespeeld en daarom moet er tegen Costa Rica een resultaat gehaald worden. Die wedstrijd vindt plaats in de nacht van vrijdag 28 juni op zaterdag 29 juni en begint om 03.00 Nederlandse tijd.