Hands Oosterwolde leidt Champions League-uitschakeling Fenerbahçe van Mourinho in

14 augustus om 08:31

Fenerbahçe stond dinsdagavond op de rand van het bereiken van de play-offs van de Champions League, maar vlak voor tijd ging het mis. Na een handsbal van Jayden Oosterwolde wist Lille OSC een strafschop te benutten waardoor een strafschoppenserie werd voorkomen.

Fenerbahçe was in de reguliere speeltijd al door het oog van de naald gekropen. De Turken kwamen door een eigen doelpunt van de Fransen in minuut 94 op een 1-0 voorsprong, waardoor er gezien het resultaat van een week eerder moest worden verlengd. Lille kreeg in de verlenging zelfs nog een rode kaart, maar had genoeg aan de benutte strafschop die tien minuten na dat moment werd gegeven.