Dit zegt Slot over de afgeketste transfer van Zubimendi en de toekomst van Díaz

Arne Slot vertelt dat Martín Zubimendi niet komt en dat Luis Díaz niet weg gaat
16 augustus om 12:32
Laatste update: 16 augustus om 13:47

Martín Zubimendi komt niet naar Liverpool, zo vertelde Arne Slot op de persconferentie van Liverpool in aanloop naar het uitduel met Ipswich Town. De Nederlandse manager ging in op de situatie rondom de Spaanse middenvelder en de speculaties over een uitgaande transfer van Luis Díaz.

Liverpool heeft nog geen aankoop gedaan deze zomer, maar Zubimendi had er daar een van kunnen zijn. De Spaanse controleur heeft echter besloten om bij Real Sociedad te blijven, waar hij naar verluidt speler wordt die er het meeste salaris ooit heeft opgestreken. "Hij (Zubimendi, red.) koos ervoor om niet te komen. Maar we gaan gewoon vooruit met wat we hebben. Richard (Hughes, red.) is druk bezig op de achtergrond om het team te versterken."

De voorbije dagen werd de naam van Díaz veelvuldig in verband gebracht met Manchester City en FC Barcelona. Slot maakt een eind aan de speculatie over de vertrek van de Colombiaan. "Het is geen verrassing dat er speculatie over de toekomst van Díaz is. Maar zijn toekomst ligt bij ons. Ik hou ervan wat ik van hem zie en hij heeft een grote impact op Liverpool."

Zaterdagmiddag gaat het allemaal officieel beginnen voor Slot. Liverpool neemt het in een uitwedstrijd op tegen Ipswich Town, om 13.30 uur.