Chelsea dankt overwinning aan Madueke: oud-PSV'er scoort er drie

25 augustus om 17:20

Noni Madueke heeft zijn vorm laten zien door driemaal te scoren voor Chelsea. De Engelsman die PSV voor London verliet was bepalend in de 2-6 overwinning op Wolverhampton Wanderers. Ook in de Conference League was hij al trefzeker.

De tweede helft bleek de helft waarin Madueke toesloeg. Hij begon in de basis, maar The Blues en Wolves gingen met een 2-2 stand rusten. In de 49ste minuut was het voor het eerst raak. Op aangeven van Cole Palmer tekende Madueke voor de 2-3 en slechts negen minuten later vond hetzelfde koppel elkaar weer. Palmer bediende Madueke wederom en dus scoorde hij zijn tweede doelpunt. In minuut 63 was zijn hattrick een feit. Palmer dribbelde door de verdediging heen en vond de Engelsman geheel vrij aan de rechterkant.