Diaz zorgt met twee doelpunten voor rust voor comfortabele voorsprong Liverpool

1 september om 18:00
Laatste update: 1 september om 18:00

Luis Diaz is de grote man in de eerste helft in de wedstrijd tussen de rivalen Manchester United en Liverpool. Op Old Trafford zorgde de Colombiaan met twee doelpunten voor een 0-2 voorsprong. Daarmee heeft Arne Slot nog voor rust een comfortabele voorsprong tegen Erik ten Hag.

Tot tweemaal toe ging Casemiro de fout in bij Mannchester United. De ervaren Braziliaan maakte twee persoonlijke fouten en daar profiteerde Liverpool optimaal van. Mohamed Salah bediende Diaz tot tweemaal toe en bij zijn eerste doelpunt kopte de linksbuiten heerlijk binnen. Bij het tweede doelpunt kwam de pass van de Egyptenaar op schitterende wijze met zijn buitenkant voet en Diaz kon vrij inschieten. Eerder had Trent Alexander-Arnold de bal ook al één keer in het Manchester United-doel geschoten, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.