Priske baalt van Southampton: "Bijlow niet goed behandeld"

13 september om 11:55
Laatste update: 13 september om 11:55

Justin Bijlow leek in de afgelopen transferperiode op weg naar Southampton, maar zag zijn transfer op het laatste moment afketsen. Trainer Brian Priske sprak tijdens een persconferentie zijn ongenoegen uit over de handelswijze van de Engelse club.

Bijlow zou vertrekken naar Southampton, maar de club trok zich op het laatste moment terug na de medische keuring. Priske gaf aan teleurgesteld te zijn voor zijn doelman. "Justin is niet goed behandeld door Southampton. Wat daar is gebeurd, was niet correct." Desondanks is de Feyenoord-trainer blij om Bijlow terug in de selectie te hebben. "We verwelkomen hem met open armen. Hij blijft een belangrijk onderdeel van het team en moet nu de concurrentiestrijd met Timon Wellenreuther aangaan."

De kritiek op Southampton houdt daar niet op. Algemeen directeur Dennis te Kloese uitte eerder ook al zijn twijfels over de oprechtheid van de club. Hij suggereerde dat Southampton op zoek was naar een excuus om de deal af te blazen en dat de medische keuring daarvoor werd gebruikt.